Badkamers

Een badkamer is zoveel meer dan een plaats waar u zich wast. De badkamer is dé plaats bij uitstek om uzelf goed te verzorgen, maar ook om tot rust te komen in bad of om te genieten van een heerlijk verkwikkende douche. De comforteisen die u vandaag aan een badkamer stelt, zijn daardoor misschien niet meer dezelfde als toen u destijds uw badkamer liet plaatsen.

nieuwe badkamer plaatsen badkamer renoveren offerte badkamer renovaren

Badkamerrenovatie

Aannemer badkamerrenovatie Totalfix uit Mechelen zorgt voor de totaalrenovatie van badkamers binnen afgesproken budget en gaat prat op een tijdige oplevering zodat u weer volop kan genieten van een nieuwe, mooie, comfortabele en hedendaagse badkamer.

Alle werken badkamer & sanitair

Als specialisten badkamer en sanitair staan onze ervaren vakmannen u graag bij met raad en daad bij het verwezenlijken van de voor u gewenste badkamer. Uiteraard zijn we competent om alle bijhorende werkzaamheden uit te voeren zoals eventuele elektriciteitswerken, loodgieterij en sanitair, betegelingswerk, ...

Badkamer renoveren of nieuwe badkamer?

Plannen om de badkamer van uw dromen gestalte te geven? Contacteer aannemer Totalfix, bespreek de mogelijkheden van een badkamerrenovatie. Ook als je voor een volledig nieuwe badkamer kiest geven we graag ons professionaal advies. Onze vakmensen hebben ervaring met de allernieuwste materialen en technologieën en die kennis gebruiken we graag om van uw badkamer een pareltje te maken.

Info, prijs & offerte badkamer renoveren / nieuwe badkamer

Nieuwe badkamer gewenst of wil je de bestaande badkamer renoveren? Contacteer badkamerspecialist Totalfix voor bijkomede informatie m.b.t. nieuwe badkamers en/of bekom een prijsindicatie en inlichtingen inzake werken badkamerrenovatie.

info badkamerrenovatie - prijs badkamer renoveren - offerte nieuwe badkamer