Injecteren van muren

Heeft u last van vochtige muren ter hoogte van het grondniveau, dan is opstijgend vocht opstijgend vocht waarschijnlijk de boosdoener.

Om grondvocht tegen te houden kan Totalfix uit Mechelen de muren injecteren met een vochtwerend product. We spuiten de door vocht aangetaste muur in met een speciale vochtwerende injectievloeistof, zodat die een barrière kan vormen tegen vocht en de muur droog houdt.

Vocht in muur? Gratis diagnose!

aannemer muren injecteren Mechelen

Door het injecteren van muren, kan aannemer Totalfix elke muur of wand volledig waterdicht maken. Eerst verwijderen onze specialisten het aangetaste pleisterwerk. Dan boren we schuin gaten in de wand en spuiten de injectie-gel in de muur.

Hoe werkt muurinjectie?

Door de capillaire werking van de muur, zal de vochtwerende vloeistof worden opgezogen door de poreuze steen. Daarna zal het vochtwerende middel uitharden. De gel vormt na een tijd een onoplosbare en ondoordringbare laag in de steen, die opstijgend vocht tegenhoudt en de muren definitief beschermt tegen verdere vochtproblemen.

Nadien kunnen we de muur opnieuw afwerken d.m.v. bepleistering en/of afwerking met gipsplaten.

Offerte muren injecteren

Ook opstijgend vocht bestrijden en vochtige muren oplossen? Aannemer vochtbestrijding Totalfix uit Mechelen lost vochtproblemen op aan correcte prijs. Vraag vrijblijvend een gratis offerte muurinjectie!

Info vochtige muren | prijs muurinjectie | offerte muren injecteren

offerte muur injectie Mechelen