Keukens

U droomt van een nieuwe keuken of wil een bestaande keuken renoveren?

Bij aannemer Totalfix kan u terecht voor zowel een totale keukenrenovatie van A tot Z als voor het installeren van je nieuwe droomkeuken.

Keukenrenovatie

Een keukenrenovatie houdt meer in dan alleen maar nieuwe keukenkastjes kiezen en plaatsen. Onze keuken renovatie vakmannen verzorgen alle werkzaamheden die horen bij een hoogwaardige klaar-voor-gebruik keukenrenovatie:

  • het eventueel verleggen van afvoerbuizen
  • het vernieuwen -indien nodig- van aanvoerleidingen koud en warm water
  • eventuele elektriciteitswerken (dat 'stopcontact' zou toch beter daar staan...)
  • betegelen van keukenvloer en/of betegeling van de wanden (muurtegels / faïence / mozaïek)
  • plaatsen van keukenkasten / rekken / ...
  • werkplank / keukenblad op maat en voorzien van nodige aanpassingen (vb opening spoelbak)
  • hangen van keukenkast-bovenelementen
  • installatie en aansluiting keukenapparaten, groot elektro (bakplaat, oven, koelkast, ...)
  • ...

Bestaande keuken renoveren of nieuwe keuken plaatsen?

Totalfix geeft huidige keukens een totaal nieuwe look, maar ook voor de plaatsing van nieuwe keukens kan u op onze keukenspecialisten rekenen.

Elk huisje heeft z'n ...keukentje

Een keuken is niet gewoon een plaats in huis waar gekookt wordt. Het is vooral een plek waar mensen samenkomen, waar gepraat wordt, waar een groot deel van het sociale leven in huis zich afspeelt.

Een stijlvolle en/of praktische keuken binnen budget!

Er zijn evenveel soorten keukens als er types van mensen zijn. Voor sommigen is het vooral een kwestie van stijl, voor anderen staat het praktische voorop. Voor iedereen is het belangrijk dat de keuken een persoonlijk levensstijl weerspiegelt en daar kan aannemer Totalfix geheel en à correcte prijs voor zorgen.

Advies nieuwe keuken installeren

Totalfix installeert nieuwe keukens binnen budget en afgesproken oplevertermijn. Belangrijk hierbij is dat de nieuwe keuken bij u past. Voor we aan de slag gaan willen we uiteraard graag een gesprek hebben om te weten wat u belangrijk vindt, en welke plaats de keuken in uw leven inneemt. We begeleiden u graag met professioneel advies in het kiezen van materialen en toestellen en zorgen zo samen voor een solide basis om zeker te zijn dat u lang van uw keuken kan genieten.

Prijs nieuwe keuken / offerte keukenrenovatie

Benieuwd hoe onze keukenspecialisten jou kunnen helpen je droomkeuken te realiseren à correcte prijs? Vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte "keukenrenovatie" of "nieuwe keuken plaatsen"

prijs / offerte keuken - info keukenrenovatie - gesprek aanvragen nieuwe keuken