Mechelen

Vloeren- en wanden betegelen

Vloeren en/of wanden betegelen in Mechelen? De betegelaars van Totalfix bieden totaaloplossingen van A tot Z waaronder het plaatsen en vervangen van vloer- en wandtegels. Onze ervaren vakmensen betegelen en voegen muren en vloeren in o.a.

  • standaard vloertegels / wandtegels
  • mozaiek
  • natuursteen
  • marmer
  • rivierkeien (populair voor het betegelen van douches)
  • ...

Vloerbetegeling Mechelen

Een vloer is een heel belangrijk deel van uw interieur. Vloeren bepalen voor een groot deel de look 'n' feel van de woning, maar worden bovendien ook dagelijks zwaar belast: u loopt erop, uw meubels staan erop, uw gezin morst erop, het wordt gepoetst, geschuurd...

Wandbetegeling Mechelen

Ook inzake wandbetegeling (faïences en muurtegels in keuken en badkamer) bepaalt een gepaste tegelkeuze de sfeer en duurzaamheid van het tegelwerk.

Tegels plaatsen

Kortom, geschikte tegels plaatsen en/of vloeren voorzien van een gepaste vloerbedekking ( laminaat / parketvloer) zijn een essentieel onderdeel van uw woning en uw interieur en daarom vertrouwt u de plaatsing ervan toe aan een vakmensen als Totalfix.

Offerte betegelen

Plannen om een nieuwe vloer te betegelen in je woonruimte? Badkamer- en/of keukenrenovatie in gedachten en op zoek naar een renovatiespecialist die ook de betegelingswerken van vloeren en wanden volgens de regels van de kunst realiseert? Vraag de betegelaars van Totalfix uit Mechelen een gratis offerte (vloer en/of wand) betegeling!

Gratis offerte betegelen aanvragen