Zolder afwerken / zolder gyprocwerken in Mechelen

zolderafwerking

Aannemer zolderafwerking in Mechelen nodig?

Als ervaren aannemer transformeren de vakmannen van Total Fix zolders in een volwaardig deel van de woning, we plaatsen isolatie en verzorgen de totale zolderafwerking en -inrichting zodat de -voorheen niet bewoonbare- zolderruimte tot volwaardige extra slaapkamer, werk- of hobbyruimte omgebouwd wordt.

Gyprocwerken zolder

gyprocwerken zolder

Gyproc is het ideale materiaal om een zolder om te bouwen tot een volwaardige leefruimte.

Gyprocwerken zijn zonder meer de meest betaalbare en meest efficiënte manier om bijvoorbeeld een zolderruimte om te vormen tot kamers, om een grote kamer in twee aparte ruimtes op te splitsen of om een plafond te verlagen.

Gyproc- of gipsplaten bieden veel mogelijkheden voor de inrichting en afwerking, ook in Mechelen.

Dakramen / zolderramen

Uiteraard hoort bij een ingerichte zolder ook natuurlijk licht. Daarom verzorgt aannemer Totalfix ook het plaatsen van Velux-dakramen.

Offerte zolder afwerken in Mechelen

Je woont in Mechelen en hebt plannen om je zolderruimte om te laten bouwen naar een volwaardige, extra leefruimte en op zoek naar een aannemer die de gyprocwerken @ correcte prijs kan realiseren? TotalFix contacteren!

Neem gerust contact met ons op om uw ideeën voor uw zolder aan ons voor te leggen, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

prijsindicatie Zolderafwerking / offerte zolder afwerken Mechelen


Aannemer renovatie Mechelen